Home

 » Pelgrimstocht naar Aken - 50 jaar bisdom Hasselt

Zomertocht 2017.png

Van 2 tot 9 juli kan je deelnemen aan een prachtige zomertocht, dichtbij en in een verrassend mooie streek. Doorheen onze buurbisdommen vanaf Maasmechelen, via Maastricht naar Aken. Er is voor ieder een formule op maat, zodat IEDEREEN meekan. Kleuter of senior? Geoefende wandelaar of trage stapper? Avonturier of comfortabele pelgrim? Download de flyer in bijlage met alle info over de 3 formules.

facebook twitter

 » Pelgrimsverhalen - Pelgrimswandeling op 25 juli 2017, het feest van de apostel Jakobus

Kruisherenkerk Maaseik.jpg

Op 25 juli nodigen we jullie uit de stapschoenen aan te trekken en mee op pelgrimstocht te gaan langs de Via Limburgica, de Limburgse Compostela-route, in het mooie Maasland tussen Maaseik en Neeroeteren. Onderweg vertellen we de mooiste legendes en verhalen over plaatselijk e en pelgrimsheiligen. Meer informatie download de flyer in bijlage of klik hier.

facebook twitter

 » Vind CCV Hasselt ook op facebook!

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwsjes omtrent ons vormingsaanbod? Laat je graag een reactie achter of zit je met een vraag? Of heb je misschien een voorstel dat we kunnen meenemen wanneer we nadenken over ons vormingsaanbod voor volgend jaar?
Surf dan naar www.facebook.com/ccvhasseltP.S. Vergeet de vind-ik-leuk niet! 

facebook twitter
Inhoud syndiceren
website door: