Home

 » Hoe voer je een goed rouwgesprek

Foto 1 (24 - 300).jpg

Wat zeg of doe je tijdens een gesprek met rouwende mensen?  Moet je wel iets zeggen? Tijdens drie samenkomsten (26 april, 3 en 10 mei) krijg je een beter inzicht in een rouwgesprek. Wil meer weten download de folder in de bijlage of schrijf je in voor de namiddagcursus of de avondcursus.

facebook twitter

 » Oud Bijbelgoud

Oud Bijbelgoud.png

Ken je het Oude Testament? Kom eens mee op ontdekkingstocht naar de schatten in het Oude Testament. Start op 2 mei 2017. Voor meer informatie download de folder in de bijlage of schrijf je in voor een of meerdere avonden van Oud Bijbelgoud.

facebook twitter

 » Mystieke auteurs ontdekken (17 mei en 7 juni 2017)

landscape-686204__180.jpg

Ooit gehoord van Thomas Merton en Hadewych? Wil je weten wat ze schrijven en welke betekenis je in hun teksten kan terugvinden? Voor meer info: download de folder met meer informatie in de bijlage of klik hier en schrijf je dadelijk in.

facebook twitter

 » Helende kracht vanuit sacrale dans - 13 mei 2017

Sacrale dans.jpg

In de sacrale kringdansen leer je eenvoudige choreografieën die herhaald worden. Danservaring heb je dus niet nodig: If jou can walk, you can dance!". Sacrale dans is vooral genieten. Wil je het eens uitproberen? Schrijf je dan hier in! Meer informatie: download de folder in de bijlage.

facebook twitter

 » Pelgrimstocht naar Aken - 50 jaar bisdom Hasselt

Zomertocht 2017.png

Van 2 tot 9 juli kan je deelnemen aan een prachtige zomertocht, dichtbij en in een verrassend mooie streek. Doorheen onze buurbisdommen vanaf Maasmechelen, via Maastricht naar Aken. Er is voor ieder een formule op maat, zodat IEDEREEN meekan. Kleuter of senior? Geoefende wandelaar of trage stapper? Avonturier of comfortabele pelgrim? Download de flyer in bijlage met alle info over de 3 formules.

facebook twitter

 » Vind CCV Hasselt ook op facebook!

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwsjes omtrent ons vormingsaanbod? Laat je graag een reactie achter of zit je met een vraag? Of heb je misschien een voorstel dat we kunnen meenemen wanneer we nadenken over ons vormingsaanbod voor volgend jaar?
Surf dan naar www.facebook.com/ccvhasseltP.S. Vergeet de vind-ik-leuk niet! 

facebook twitter

 » Open aanbod

Open aanbod 1.png

Zoek je een activiteit voor de veertigdagentijd? Kijk dan eens naar ons Open aanbod.

facebook twitter

 » Vormingsbrochure 2016-2017

Titelblad.png

Download de volledige tekst van onze vormingsbrochure 2016-2017 in de bijlage. Een gedrukt exemplaar kan je gratis komen afhalen bij CCV, Tulpinstraat 75 te Hasselt op werkdagen van 9 u - 17 u.

facebook twitter
Inhoud syndiceren
website door: