Home

 » LAST OF LUST? Dienstbaarheid in samenleving en Kerk - 7 MEI 2018

CCV-studiedag 2018.jpg

In hoeverre is er nog ruimte voor dienstbaarheid in samenleving en Kerk? Hoe kunnen we gestalte geven aan de veelvormigheid vn dienstbaarheid in onze samenleving? Wat kan de specifieke bijdrage zijn vanuit religieuze tradities? Wil je daar wat meer over weten, kom dan naar onze studiedag. Meer info download de folder en tekst in bijlage. Info en inschrijving klik hier.

facebook twitter

 » Pelgrimswandeling 'De woestijn zal bloeien' - 17 februari 2018

Feb 2015 woestijn.jpg

Naar jaarlijkse gewoonte is er een pelgrimswandeling bij het begin van de veertigdagentijd. Je kan kiezen uit twee wandelingen. Meer informatie download de folder in bijlage.

facebook twitter

 » Ontmoetingsgroep voor echtgescheidenen

Foto bruggetje eventueel voor de folder.jpg

Gedurende deze samenkomsten ontmoet je mensen die recent of langer geleden gescheiden zijn. Naast inzicht in het verwerkingsproces, een luisterend oor en ondersteuning bij het opnemen van de draad van het leven, vind je in een lotgenotengroep een veilige sfeer en wellicht wat rust en vrede. Aansluiten kan nog . Volgende samenkomst op 19/02/2018. Meer info? Download de folder in bijlage. Info en inschrijving?

facebook twitter

 » God heeft de wereld lief - Bronmoment - 24 februari 2018

Voorjaar 2018.png

Wil je na de feesten even tot rust en stilte komen, schrijf je hier in! Wil je meer info of nog iemand uitnodigien, download onze folder in bijlage.

facebook twitter

 » Painting the future - 2 maart 2018 om 19.30 u Rondleiding

Foto- Painting the future.jpg

Voor de rondleiding op de tentoonstelling 'Painting the future. De wereld verwacht een antwoord' is inschrijven noodzakelijk. Inschrijven kan hier.  Meer info download de folder in bijlage.

 

facebook twitter

 » Berichten van een jonge Kerk in wording - start: 3 maart 2018

Handelingen voorjaar 2018.png

Het vijfde boek uit het Nieuwe Testament verleent ons inzicht in het ontstaan van de eerste christengemeenschappen. Op de zaterdagen 3, 10, 17 en 24 maart 2018 (10-12 uur) kan je iets proeven van het aanstekelijke enthousiasme dat de eerste christengemeenschappen zo kenmerkte. Meer info downoad de folder in bijlage, voor info en inschrijving klik hier.

facebook twitter

 » Mystieke auteurs ontdekken

voorjaar 2018.png

Teksten van mystieke auteurs van de middeleeuwen tot de hedendaagse tijd worden gelezen en in alle openheid en vrijheid besproken. We maken kennis met Willem van Saint-Thierry (14 maart), Dag Hammarskjöld (11 april) en Franciscus en Clara van Assisi (16 mei 2018). Meer info download de folder in bijlage, info en inschrijving klik hier.

facebook twitter

 » Vorming begeleiders lotgenotengroepen - Start: 7 maart 2018

Foto 2 (24 - 800).jpg

Dit programma biedt aan geïnteresseerden de kans om zich te bekwamen in het begeleiden van groepen die samenkomen rond rouw. Meer info download de folder, info en/of inschrijven klik hier!

facebook twitter

 » Zomerpelgrimstochten 2018 Vézelay

zomertocht 2018.jpg

Twee avontuurlijke pelgrimstochten van Autun naar Vézelay. zijn al volzet. Bij inschrijven kom je nu op de reservelijst. Bij de gezinspelgrimstocht rondom Eys-Wittem van 2-6 juli 2018 zijn nog een enkele plaatsen vrij. Meer info download de bijhorende infofiche in bijlage, voor inschrijving het bijhorend formulier in bijlage.

facebook twitter

 » Vind CCV Hasselt ook op facebook!

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwsjes omtrent ons vormingsaanbod? Laat je graag een reactie achter of zit je met een vraag? Of heb je misschien een voorstel dat we kunnen meenemen wanneer we nadenken over ons vormingsaanbod voor volgend jaar?
Surf dan naar www.facebook.com/ccvhasseltP.S. Vergeet de vind-ik-leuk niet! 

facebook twitter

 » Vormingsbrochure 2017-2018 'Je bent bemind. Je bent geroepen'

Brochure 2017-2018001.jpg

Onze vormingsbrochure 2017-2018 is klaar. Je kan de tekst in bijlage downloaden of de brochure gratis afhalen tijdens de kantooruren 9 u - 16.30 u bij CCV in het bisdom Hasselt, Tulpinstraat 75, 3500 Hasselt. 

OPGELET! Wegens onverwachte omstandigheden zal 'Met een korreltje zand - Een belevenis met zand, woordkunst en livemuziek'  doorgaan op zaterdag 22 december 2018. 

facebook twitter
Inhoud syndiceren
website door: