Home

 » Online inschrijven tijdelijk niet mogelijk

Wegens werken aan de database is online inschrijven tijdelijk niet mogelijk.

U kan zich wel via mail inschrijven: hasselt.secr@ccv.be.

Excuses voor het ongemak, wij doen er alles aan om dit snel op te lossen.

facebook twitter

 » Open aanbod

Open aanbod 1.png

Zoek je een activiteit voor de veertigdagentijd? Kijk dan eens naar ons Open aanbod.

facebook twitter

 » Weekend: een weg naar verinnerlijking 24 tot 26 maart 2017

Tweedaagse 2017.png

Wil je je bewust worden van het licht en de schaduw in jezelf? Wil je daarmee leren omgaan? Wil je werken aan je eigen innerlijke groei? Schrijf je dan in en kom dan naar deze 'weg naar verinnerlijking'. 

facebook twitter

 » Mystieke auteurs ontdekken (5 april, 17 mei en 7 juni 2017)

landscape-686204__180.jpg

Ooit gehoord van Johannes van het Kruis, Thomas Merton en Hadewych? Wil je weten wat ze schrijven en welke betekenis je in hun teksten kan terugvinden? Voor meer info: download de folder met meer informatie in de bijlage of klik hier en schrijf je dadelijk in.

facebook twitter

 » Wereldgodsdiensten - 18 en 25 april en 2 mei 2017

wereldgodsdiensten 6.jpg

Onze zeer diverse samenleving daagt uit om kennis te maken met verschillende geloofsovertuigingen. Wat weet jij al over de eigenheid van het jodendom, de islam, het boeddhisme en het sikhisme? Tijdens drie avonden krijg je een korte inleiding over deze religies. Geïnteresseerd? Schrijf je dan voor Wereldgodsdiensten.

facebook twitter

 » Vind CCV Hasselt ook op facebook!

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwsjes omtrent ons vormingsaanbod? Laat je graag een reactie achter of zit je met een vraag? Of heb je misschien een voorstel dat we kunnen meenemen wanneer we nadenken over ons vormingsaanbod voor volgend jaar?
Surf dan naar www.facebook.com/ccvhasseltP.S. Vergeet de vind-ik-leuk niet! 

facebook twitter

 » Pelgrimstocht naar Aken - 50 jaar bisdom Hasselt

Zomertocht 2017.png

Van 2 tot 9 juli kan je deelnemen aan een prachtige zomertocht, dichtbij en in een verrassend mooie streek. Doorheen onze buurbisdommen vanaf Maasmechelen, via Maastricht naar Aken. Er is voor ieder een formule op maat, zodat IEDEREEN meekan. Kleuter of senior? Geoefende wandelaar of trage stapper? Avonturier of comfortabele pelgrim? Download de flyer in bijlage met alle info over de 3 formules.

facebook twitter

 » Vormingsbrochure 2016-2017

Titelblad.png

Download de volledige tekst van onze vormingsbrochure 2016-2017 in de bijlage. Een gedrukt exemplaar kan je gratis komen afhalen bij CCV, Tulpinstraat 75 te Hasselt op werkdagen van 9 u - 17 u. OPGELET! Nieuwe data weekend 'Weg naar verinnerlijking.' Het weekend gaat door van 24 tot en met 26 maart 2017. In de vormingsbrochure 2016-2017 staan dus foutieve data vermeld.

facebook twitter
Inhoud syndiceren
website door: