Home

 » Mystieke auteurs ontdekken (17 mei en 7 juni 2017)

landscape-686204__180.jpg

Ooit gehoord van Thomas Merton en Hadewych? Wil je weten wat ze schrijven en welke betekenis je in hun teksten kan terugvinden? Voor meer info: download de folder met meer informatie in de bijlage of klik hier en schrijf je dadelijk in.

facebook twitter

 » Laat de drukte achter je om tijd te maken voor 'ontmoeting met de Heer'...

boeken.jpg

Terugkomavond voor gebedsleiders op 18 mei 2017 van 19.30 u tot 22.00 u. Deze keer kunnen jullie 'ervaren en beleven wat samen bidden is'. Meer informatie download de flyer in bijlage. Voor inschrijven klik hier.

 

facebook twitter

 » Maria van de Weg - Pelgrimswandeling in de meimaand

bloesems 2 mei 2017.jpg

De pelgrimswandeling op zaterdagnamiddag 20 mei 2017 loopt door het mooie Haspengouw. Er wordt gestapt van domein Nieuwenhoven naar de basiliek van Kortenbos en terug. Meer informatie download de folder in bijlage.

facebook twitter

 » Nu jij hier niet meer bent - 7 juni 2017

Rouwbezoekers 2017.png

Een kind rouwt. Wat moet je dan zeggen? Wat kan je doen als je een kind in rouw ontmoet...
Claire Vanden Abbeele vertelt uit haar rijke ervaring met kinderen in rouw. Meer informatie download de folder in bijlage en schrijf je in voor 'Nu jij hier niet meer bent'.  

facebook twitter

 » Vind CCV Hasselt ook op facebook!

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwsjes omtrent ons vormingsaanbod? Laat je graag een reactie achter of zit je met een vraag? Of heb je misschien een voorstel dat we kunnen meenemen wanneer we nadenken over ons vormingsaanbod voor volgend jaar?
Surf dan naar www.facebook.com/ccvhasseltP.S. Vergeet de vind-ik-leuk niet! 

facebook twitter

 » Pelgrimstocht naar Aken - 50 jaar bisdom Hasselt

Zomertocht 2017.png

Van 2 tot 9 juli kan je deelnemen aan een prachtige zomertocht, dichtbij en in een verrassend mooie streek. Doorheen onze buurbisdommen vanaf Maasmechelen, via Maastricht naar Aken. Er is voor ieder een formule op maat, zodat IEDEREEN meekan. Kleuter of senior? Geoefende wandelaar of trage stapper? Avonturier of comfortabele pelgrim? Download de flyer in bijlage met alle info over de 3 formules.

facebook twitter

 » Open aanbod

Open aanbod 1.png

Zoek je een activiteit? Kijk dan eens naar ons Open aanbod.

facebook twitter

 » Vormingsbrochure 2016-2017

Titelblad.png

Download de volledige tekst van onze vormingsbrochure 2016-2017 in de bijlage. Een gedrukt exemplaar kan je gratis komen afhalen bij CCV, Tulpinstraat 75 te Hasselt op werkdagen van 9 u - 17 u.

facebook twitter
Inhoud syndiceren
website door: