De Passie 2018

 

De alweer derde editie van de Passie komt naar de provincie Antwerpen. De Grote Markt van Lier zal op 24 maart 2018 het toneel vormen om het verhaal van de laatste dagen van Jezus te vertellen. U kunt dit multimediaal gebeuren zelf live bijwonen.

Wat is de Passie?

De Passie vertelt door gebruik te maken van muziek, toneel en projectie het verhaal over de laatste dagen van Jezus en zijn leerlingen. Met dit betekenisvol verhaal over vriendschap, macht, verraad en verzoening, lijden en opoffering, zwakte en idealisme, afkeer en ongeloof, liefde, dood en verdriet, nieuw leven en hoop willen we mensen raken en verbinden. De Passie kiest ervoor te werken met bekende Vlamingen enerzijds en lokale talenten anderzijds.

We rekenen op 10.000 toeschouwers en een half miljoen kijkers via televisie. Dit jaar staan Johan De Paepe en Ward Bal in voor de regie.

Praktische informatie rond de Passie

Datum: ZATERDAG 24 maart 2018 

17.00 uur: Palmviering met Mgr. Bonny in Sint Gummaruskerk

20.00 -21.30 uur: opvoering van de Passie

Locatie: Grote Markt Lier

Toegang: Gratis staanplaatsen, voor wie graag zit zijn er tribuneplaatsen te reserveren via info@depassie.be of via 03 312 55 15. voor 25 euro per persoon

Voor wie: voor alle geïnteresseerden van jong en oud

Vervoer: Je kunt instaan voor je eigen vervoer en je auto of fiets parkeren op de daarvoor aangeduide plaatsen, maar je kunt ook gebruik maken van het busvervboer dat speciaal voor de Passie wordt georganiseerd. Reserveer een plaats op de bus vanaf een daarvoor aangeduide opstapplaats of verzamel 40 mensen op een door jou te kiezen plek en we halen je op en brengen je bij de Passie en daarna weer terug. Beide formules kosten 12 euro per persoon. Voor die groep die in Vlaanderen de meeste mensen kan verzamelen om te vertrekken van dezelfde plek, zal het busvervoer gratis zijn. Reserveren kan via: info@depassie.be 

BijlageGrootte
logo depassie2018.png239.42 KB
website door: