Home

 » Synode Gezin en evangelisatie

Mgr. Bonny.png
Onze bisschop heeft flink bijgedragen aan de gesprekken op de twee synodes rond gezin en evangelisatie. Hoe heeft hij de synodes beleefd? Hoe leest hij de conclusies van de paus? Welke uitdagingen zijn er voor ons bisdom?
Op deze informatieve avond beluisteren we onze bisschop om daarna in gesprek te gaan.
Komt u luisteren en mee nadenken?
Inschrijven kan u hier
facebook twitter

 » In Flanders Fields

Flanders Fields.png

CCV start met een nieuw spiritualiteitsaanbod voor de middengeneratie. We trekken naar de Westhoek, waar 100 jaar geleden een droevig stuk geschiedenis werd geschreven in de vorm van de Groote Oorlog, ofwel de Eerste Wereldoorlog. Historie en spiritualiteit staan centraal. We herdenken, bezinnen en staan stil bij wat oorlog en vrede ons vandaag te zeggen hebben. Voor meer info en inschrijving klik hier.

facebook twitter

 » Internationale bedevaart voor catechisten in Rome

barmhartigheid_02.jpg

Van 23 tot 26 september 2016 nodigt de Paus alle catechisten ter wereld uit voor een internationale bedevaart ter gelegenheid van het jaar van de barmhartigheid. Ook via ons bisdom kan je je nog tot uiterlijk 1 maart 2016 inschrijven. Klik hier voor een Word-bestand met alle detailinfo en een inschrijvingsformulier. Daarin vind je ook hoe en waar je kan inschrijven.

facebook twitter

 » Vraag van de week!

vraag.PNG

Raadpleeg onze site "De vraag van de week": een wekelijkse spirituele impuls. Ontdek er alles over via deze link: De Vraag.be

facebook twitter
Inhoud syndiceren
website door: