Home

 » Vier vacatures Medewerker vicariaat Kempen (m/v)

logo-onderstroom-2000px.jpg

Bisdom Antwerpen schrijft voor haar werking in het Vicariaat Kempen en voor de verdere uitbouw ervan de volgende vacatures uit: 4 x halftijds begeleidingsmedewerker (m/v). De functie bestaat voornamelijk uit begeleidingswerk in het proces naar de vorming van pastorale eenheden, bij het opmaken en implementeren van parochiekerkenplannen en bij de organisatie van de territoriale pastoraal. Solliceren kan nog tot 30 juni 2017. Download hier de volledige vacature met procedure en contacten.

facebook twitter

 » Rondleiding Sint-Jakobskerk Antwerpen VOLZET

zondag 11 juni

Bruno Aerts, Vicaris-Generaal Bisdom Antwerpen en pastoor van de Sint-Jakobskerk (Antwerpen) neemt ons deze dag mee in een wereld van verbeeld geloof en eeuwenoude schoonheid.

 

facebook twitter

 » Weekend Verder leven zonder jou


vrijdag 20 oktober - zondag 22 oktober 2017

Een weekend voor mensen die hun partner zijn verloren 

Meer informatie en inschrijven 

facebook twitter

 » De Passie 2018

 

De alweer derde editie van de Passie komt naar de provincie Antwerpen. De Grote Markt van Lier zal op 24 maart 2018 het toneel vormen om het verhaal van de laatste dagen van Jezus te vertellen. U kunt dit multimediaal gebeuren zelf live bijwonen. 

Meer informatie 

facebook twitter

 » Vraag van de week!

vraag.PNG

Raadpleeg onze site "De vraag van de week": een wekelijkse spirituele impuls. Ontdek er alles over via deze link: De Vraag.be

facebook twitter

 » Beeldmontage: Welkom in de mis voor vormelingen

Welkomindemismontage.jpg

Welkom in de mis voor vormelingen is een montage uit hoofdzakelijk gefotografeerde beelden. De meeste ervan werden gemaakt tijdens de eucharistische inleidingen die vicaris Bart Paepen op tal van plaatsen in het bisdom Antwerpen voor vormelingengroepen begeleidde. Als terugblik daarop, voorbereiding ervan of als eigenstandige inleiding op de mis-zoals-ze-is, is deze montage een uitnodigende kennismaking. Klik hier om de montage te bekijken

facebook twitter
Inhoud syndiceren
website door: