Home

 » Wie schrijft die blijft. Literatuur en religie

In 2014 won het boek 'The Lord of Tolkien' de publieksprijs van het Spirituele Boek van het jaar. Bart Willemen is de auteur van dit boek. Hij laat ons in deze lezing ontdekken wat de spiritualiteit is van de schrijver en de lezer. 

Meer lezen 

facebook twitter

 » Samen vieren = samen zingen?

Hoe breng je de gemeenschap tot samen zingen? Een vraag die menig voorganger, koorleider of cantor zich stelt. Jos Bielen geeft tips en voorbeelden. Deze avond biedt je gereedschap om met deze vraag aan de slag te gaan. Schrijf je in voor één van de drie bijeenkomsten: 

facebook twitter

 » Bijbel Centraal: Bijbelse bronnen

" Spreek en ik zal gezond worden": een bekende bijbelse zin in de eucharistie. In Bijbel Centraal ontdekken we de bijbelse bronnen van de sacramenten. Deelname per avond is mogelijk. De avonden vinden plaats in het ontmoetingscentrum Den Bijenekorf in St. Job in het Goor en starten om 20.00uur. 

facebook twitter

 » Vraag van de week!

vraag.PNG

Raadpleeg onze site "De vraag van de week": een wekelijkse spirituele impuls. Ontdek er alles over via deze link: De Vraag.be

facebook twitter

 » De Passie 2018

De alweer derde editie van de Passie komt naar de provincie Antwerpen. De Grote Markt van Lier zal op 24 maart 2018 het toneel vormen om het verhaal van de laatste dagen van Jezus te vertellen. U kunt dit multimediaal gebeuren zelf live bijwonen. 

Meer informatie 

facebook twitter

 » Christenen in de 21ste eeuw

Hivset vormingscentrum organiseert in samenwerking met Pastorale Eenheid Clara van Assisi en CCV een lezingencyclus rond het thema 'Christenen in de 21ste eeuw'.

programma 

facebook twitter

 » Materiaal Hallo-dagen op één plaats te vinden

Al het materiaal van Hallo 2015, 2016 en 2017 is samengebracht op één site.

facebook twitter
Inhoud syndiceren
website door: